31 Temmuz 2014 Perşembe

5. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali




4 gün, gündüz-gece dolu dolu bir festivale hazır mısınız? 


Türkiye’den ve çeşitli ülkelerden birçok motosikletçinin katılımıyla; Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali’nin üçüncüsü 30 Temmuz-02 Ağustos 2014 tarihleri arasında Manavgat’da gerçekleşiyor!




Her sene büyük sabırsızlıkla beklenen Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali, 30 Temmuz'da başlayacak ve muhteşem bir doğanın ortasındaki festival alanında gerçekleşecek. 




Birbirinden farklı müzik gruplarının konserleri, Samba Şovları, Pit Stop Girls ve Gogo Dansçıları ile renklenecek festival, motor tutkunlarına unutulmayacak bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. 




Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali; çadır alanları, etkinlik alanları, yiyecek alanları ve hizmet kalitesi ile katılımcılara keyif dolu anlar yaşatacak!

Kurtalan Ekspres, Sibel Tüzün, Cambaz ve Doğukan Manço gibi müzik grupları ve müzisyenlerin yer alacağı 5. Manavgat Festivali 30 Temmuz – 2 Ağustos 2014 tarihlerinde düzenlenecek.


Özgür doğanın içinde, 4 gün boyunca eğlenceli ve keyifli anların hiç bitmediği, üstelik tüm bunların ücretsiz olduğu, tüm kulüplerin buluşma noktası : Uluslararası Manavgat Motosiklet Festivali!


Daha Fazla Bilgi İçin:
http://www.mmkfest.com/





0 yorum:

Yorum Gönder