27 Aralık 2013 Cuma

Antalya'da Sporda Altyapı Yatırımının Önemi


Şehirlerin altyapıları ne kadar önemliyse, Takımların da altyapıları o kadar önemli, Antalya’nın altyapısı, Antalya'da sporun altyapısı. Konumuz Sadece MP Antalyaspor değil, Antalya'da sporunun altyapısı.


MP Antalyaspor’un altyapısı ne durumda?

Gidişatı iyi ama yeterli değil, Başarı var ama tesisleşme yok.
250 dönümlük Yeşilbayır’daki arazi? Yani Yeni Antalya diye adlandırılan bölgedeki arazi, Proje aslında müthiş, alan geniş, Şehre uzak ve yakın, Her şey mevcut, sadece yatırımı bekliyor. Ancak, Antalya'da sporun geleceği olan proje ile ilgili konuşan yok, gündeme getiren de... Unutuldu mu? Unutturuldu mu? Siyasete mi kurban gitti?


1207 Antalya Spor Kadın Futbol Takımı

Altyapımızla yola devam ediyoruz. Küçükten itibaren eğittiğimiz kızlarımızla başarıya doğru yol alıyoruz. Ataşehir, Konak Belediyeleri, Trabzon, Adana gibi büyük paralar harcamıyoruz. Top oynamıyoruz, hep futbol oynuyoruz. Oynadığımız futbol, attığımız goller, her açıdan güzel, yüzlerdeki ifade gibi..


Birçok takımdan arasında Genç Kızlar Türkiye 3'üncüsü olduk. Yine Yıldız Kızlar Türkiye 3'üncülüğünü, elde ettik. Ama bu başarılara rağmen ilgisiz desteksiz bir Antalya...


Sözde destek çok özde destek yok. Ne işadamları derneklerinden, ne kadın derneklerinden, ne belediyelerden ne de kurumlardan...

Birkaç spor dostu ile yolumuza devam ediyoruz ve her zaman gülüyoruz, gülmeye devam edeceğiz…

Süleyman Türk



0 yorum:

Yorum Gönder