6 Ekim 2013 Pazar

Fritz Kaas ve Akdeniz Mızıkacıları’ndan Kaleiçi’nde Muhteşem Konser

Akdeniz Mızıkacıları & Fritz KAAS
28 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’da Kaleiçi'nde tarihi bir konakta muhteşem bir konser vardı; Fritz Kaas ve Akdeniz Mızıkacıları konseri.

Fritz KAAS
Tabi ki bu konseri bizim için daha da özel kılan bir faktör vardı. Akdeniz Mızıkacıları Müzik Grubu'nun bir üyesi de Blogumuz yazarlarından İsmail Karayün. Hem yazarımızın performansını hem de Grubun diğer üyeleri ile ünlü Alman piyanist Fritz Kaas'ı izleyebilmek dinleyebilmek bizim için ayrıcalıktı.

İsmail Karayün
Akdeniz Mızıkacıları hakkında biraz bilgi verecek olursak;

Akdeniz Mızıkacıları Grubu 2008 yılında Filiz ANGAY KUTLUK ve Hakan KUTLUK önderliğinde kuruldu. Önceleri ağırlıklı olarak Latin ve Country Tarzı ön planda iken daha sonra Jazz, Blues, Türkçe Pop ve Sanat Müziği gibi tarzlar da gruba dahil oldu. Grup zaman içerisinde kalabalıklaştı ve yine çoğunluğunu üniversite öğretim elemanları oluşturmak üzere Evren TERCAN, İsmail KARAYÜN, Selen NAR da eklenerek grup büyüdü. Grupta sayıca eleman sayısının artması akordeon, klarnet ve ud gibi çeşitli enstrümanların da dahil olmasına yardımcı oldu. Temelde 5 kişi olan gruba herkes istediği şekilde iştirak edebilir. Önemli olan insanlarla gönüllü olarak müziği paylaşmak istemeniz!! Arkanızda başkalarının aklında kalması için notaları ve müziği bırakabiliyorsanız o zaman hayat için bir şey yapmışsınız demektir.


Konser için Antalyalı sanatseverler ile birçok yabancı konuk yerlerini almışlardı.

Evren Tercan
Konser Fritz Kaas'ın muhteşem performansı ile başladı ve Akdeniz Mızıkacıları'nın eşsiz performansı ile devam etti.

Konserin Gerçekleştiği Tarihi Konak

Konserden sonra Konağın avlusunda kokteyl vardı ve konuklar kokteyl de bile bu muhteşem konserin etkisinden çıkamamışlardı.

Konser Sonrası Kokteyl
Bize kulaklarımızın pasını sildiren bu konseri izleyebilme dinleyebilme fırsatını veren başta yazarımız İsmail Karayün hocamız olmak üzere tüm Akdeniz Mızıkacıları ekibine ve Fritz Kaas'a teşekkür ederiz.

Fritz KAAS'ın Piyanosu
Davetimizi kırmadan gelen ve gelemeyen dostlara da ayrıca teşekkür ederiz..


0 yorum:

Yorum Gönder