15 Haziran 2012 Cuma

Antalya'nın Vahşi Batısı: West Virginia City


Haftasonunu Kovboylar, Şerif ve Şerif Yardımcısı ile geçirmek ister misiniz? Ayrıca, bu çocuklarınız için iyi bir Yaz eğlencesi olacaktır.

Vahşi Batı artık Manavgat'ta! Evet, yanlış okumadınız. Manavgat'ın Aksaz Köyü'nde ABD'deki gibi bir vahşi batı köyü oluşturdular. Bu köy tam 10 dönüm arazi üzerine kurulu. Köyün adı "West Virginia City" ve köyde bir Şerif Ofisi, Banka, Doktor Bürosu, Market ve Bar var.

Yaklaşık on bin turist her yıl bu yeri ziyaret ediyor.

Ailenizin tüm üyeleri için macera ve tatil bir arada. Ayrıca engelliler için uygun aktiviteler de mevcuttur. West Virginia City'deki atlar genellikle Amerikan Painthorse ve Türk Rahvan atlarıdır.

Nasıl Gidilir?

Aracınız ile Alanya istikametine yapacağınız yolculukta, Alanya' ya varmadan Manavgat beldesi karşınıza çıkacaktır.


Manavgat'tan gelirken: Manavgat merkezini Alanya istikametine geçtikten yaklaşık 3 km sonraki kavşaktan sola dönülür. Daha sonra  yaklaşık 7 km Aksaz Köy istikametine doğru sağ dönüşler takip edilir. Yol kenarında karşınıza tabelalarımız çıkacaktır.

Alanya'dan gelirken: Konya kavşağını geçtikten yaklaşık 5 kilometre sonra Manavgat'a gelmeden (3 kilometre) karşınıza çıkacak olan kavşaktan sağa dönülür. Daha sonra  yaklaşık 7 km Aksaz Köy istikametine doğru sağ dönüşler takip edilir. Yol kenarında karşınıza tabelalarımız çıkacaktır.

Kızılağaç ve Kumköy otelelrinden gelmek isteyen misafirlerimiz için ücretsiz servisimiz mevcuttur. Lütfen rezervasyon için bizi arayınız.

Antalya Havaalanı Transferi
United Blue – Holiday transfer taksi mevcuttur, kişibaşı yaklaşık 17,- €  tek yön.

Adres: Manavgat / Aksaz Köyü, 07600 Manavgat 
Telefon: +90 242 755 7647 


0 yorum:

Yorum Gönder