8 Temmuz 2009 Çarşamba

Hakkında


Antalya City Blog, 2007 yılı Temmuz ayında Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Uzmanı İsa Burak GONCA’nın girişimciliği ile yayın hayatına başladı. Amacı Antalya’yı hak ettiği değerde yabancılara tanıtmak ve turistlerin ilgisini çekerek Antalya’yı ziyaret etmelerini sağlamak olan Antalya City Blog; Antalya hakkında yaşam, stil, eğlence, festivaller, sosyal medya ve iş hayatıyla ilgili İngilizce makaleler yayınlamaktadır. Kurulduğu yıldan itibaren sürekli takipçi sayısını artıran Antalya City Blog; çeşitli kurum ve dergiler tarafından birçok kez Antalya’nın en iyi blogu seçildi. 

Neden Bu İşi Yapıyoruz?


Antalya tanıtım anlamında dünya standartlarını henüz yakalayabilmiş değil. Yabancıların Antalya hakkında güncel ve güzel bilgiler veren İngilizce bir site bulmadıklarını sürekli şikayet etmelerinden dolayı, bu açığı Antalya City Blog olarak biz kapatmaya karar verdik. Zaten Antalya City Blog’un İngilizce yayın yapmasının genel amacı da bu sebepten gelmektedir. Ayrıca, bazı kişi ve kurumların Antalya’yı tanıyoruz adı altında kendilerini tanıtmaları daha da kötü bir durum. İşte bu yüzden biz gerçek Antalyalılar olarak Antalya City Blog adı altında olarak böyle bir işe giriştik.

2009 yılından beri İngilizce yayın yapan Antalya City Blog artık Türkçe olarak da yayın yapmaktadır. 

Antalya City Blog'da Neler Bulacaksınız?
 

Antalya City Blog’u ziyaret ettiğinizde Antalya hakkında en güncel bilgilere erişebilirsiniz. gerek; en ünlü hotel, disko ve kulüplerin internet bağlantıları, Antalya’nın önemli kurum ve kuruluşlarının internet bağlantıları, Antalya’nın en iyi restoranları, kafelerinin bilgileri, Türkiye’nin yurt dışındaki turizm ofislerinin adresleri ve bilgileri, Antalya’nın en özel haritaları, vb. Kısacası Antalya, Antalya City Blog'da!

Ayrıca Antalya’mızın sizlerden gelen en güzel fotoğraflarını da yayınlamaktayız. Antalya City Blog feedbackler ile beslenen takipçileri ve ziyaretçilerinin görüşlerine önem veren bir webblogdur. Sizlerin mailleri doğrultusunda blogumuzu her geçen gün yenilemekteyiz.

Antalya City Blog Akdenizin muhteşem kenti Antalya’nın nabzını tutmaya ve her alanda tanıtmaya devam edecektir. 

Antalya City Blog’a http://antalya-magnificent-city.blogspot.com adresinden ulaşabilirsiniz. 

Ayrıca bizi Twitter’dan: (@AntalyaCityBlog) ve YouTube’dan (http://www.youtube.com/user/TheAntalyaCityBlog) takip edebilirsiniz.

 

0 yorum:

Yorum Gönder