12 Eylül 2014 Cuma

14. Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali Başladı


14. Side Dünya Müzikleri Kültür ve Sanat Festivali, 11-25 Eylül tarihleri arasında dünyaca ünlü 2 bin yıllık Apollon Tapınağı ile Side Limanı Kent Meydanı olmak üzere iki farklı noktada yapılacaktır.

Festivalin açılış günü 11 Eylül'de Balkanların en tanınmış müzisyeni ve Emir Kusturica filmlerinin unutulmaz bestecisi Goran Bregoviç saat 21.30'da Side Limanı Kent Meydanı'nda sahne alacak. Bregoviç konseri öncesinde saat 19.30'da soprano, mezzosoprano, tenor ve baritondan oluşan 4 Ses 4 Renk Orkestrası konser verecek.

ETKİNLİKLER İKİ AYRI NOKTADA YAPILACAK
Antalya Devlet Senfoni Orkestrası bu yıla özel festival kapsamına alınarak Side Antik Tiyatro'da sanatseverlerle buluşacak. Festival kapsamında, Jamaika'dan Reggae Band, Brezilya'dan Latino Cuban, Amerika'dan Ramona Jazz Band ile Antakya Medeniyetler Korosu Apollon Tapınağı'nda "Günbatımı Konserleri" kapsamında sahne alacak. Garo Mafyan'ın kurduğu İstanbul Gelişim Orkestrası, Türkiye'nin en eğlenceli sanatçılarından Buzuki Orhan, Fransa'dan dünyanın en önemli festivallerinde sahne alan Jim Murple Memorial ve Türkiye'nin en önemli opera sanatçılarından Hakan Aysev de Side Limanı Kent Meydanı'na kurulacak festival sahnesinde izleyiciyle buluşacak. Festivalin son akşamında Anadolu Ateşi dans grubu gösteri yapacak.

Festival Programı

Side Limanı Kent MeydanıApollon Tapınağı
11 Eylül 20144 Ses 4 Renk Orkestrası
Goran Bregoviç Konseri
21 Eylül 2014Buzuki OrhanJamaican Reggae Band

22 Eylül 2014
İstanbul Gelişim OrkestrasıLatino Cubana

23 Eylül 2014
Jim MurpleHatay Medeniyetler Korosu

24 Eylül 2014
Hakan Aysev KonseriRamona Jazz Band

25 Eylül 2014
Anadolu Ateşi Gösterisi




1 yorum:

  1. The Complete Guide to the Best Baccarat in Las Vegas - Urban
    and a 바카라 mix of 제왕카지노 card game variations, from casino game variations to blackjack variations. Find หารายได้เสริม out how you can play in Las Vegas, Nevada.

    YanıtlaSil