18 Aralık 2013 Çarşamba

Antalya City Blog Antalya Valiligi AB Projeleri Koordinasyon Merkezini Ziyaret Etti


Antalya City Blog'un kurucusu ve baş editörü İsa Burak GONCA Antalya Valiliği AB Projeleri Koordinatörü Baki Karaçay'ı ziyaret etti. 


 Antalya Valiliği Avrupa Birliği Projeleri Koordinasyon Merkezi Antalya’da Avrupa Birliği fonlarını kullanarak projeler yapılmasını sağlamak, hazırlanan projelerin içerik bakımından gelişmesini ve sayıca artmasını temin etmek, Antalya’nın AB kentleriyle bilgi, deneyim ve teknoloji paylaşımlarını desteklemek, kamu yönetiminde ve sivil toplumdaki yeni gelişmeleri Avrupalılık boyutuyla İlimize taşımak, proje üretmek isteyen kamu ve sivil toplum kuruluşlarına proje ortağı bulmada yardımcı olmak ve karşılaşılan her türlü sorunda teknik destek sağlamak amacıyla kurulmuştur. 

Baki Karaçay
Görüşmenin ardında Antalya City Blog 2014 yılı ilk sürprizini açıkladı. Sayın Baki Karaçay artık Antalya City Blog'un yeni yazarı olarak Antalya ve AB hakkında yazıları ile farkındalık yaratacak.

Antalya Valiligi AB Projeleri Koordinasyon Merkezi Çalışma Takımı
Bizi en güzel şekilde ağırlayan Sayın Baki Karaçay ve Antalya Valiligi AB Projeleri Koordinasyon Merkezi çalışanlarına Antalya City Blog adına teşekkür ederiz..


0 yorum:

Yorum Gönder