23 Eylül 2013 Pazartesi

2014 Oryantiring Dünya Kupası Birinci Ayağı Antalya'da yapılacak


Antalya, 2014 yılında Oryantiring Dünya Kupası Birinci Ayağı'na katılmak için tüm dünyadan seçkin Oryantiring yarışmacılarını ağırlamaktan gurur duymaktadır. Türkiye'de Oryantiringin kısa tarihi olmasına rağmen, benzersiz bir hızda ilerledi ve şimdi Türkiye çok yönlü ve zorlu arazileri sayesinde üst düzey oryantiring etkinlikleri için popüler ülkelerden biri olarak kabul edilmektedir.

 
Antalya özellikle kum tepeleri, çam ormanları, sarp tepeleri zorluk dayanıklılık seviyesi yüksek bir arazi seçeneği sunar. Ayrıca Antalya Akdeniz Ülkeleri Oryantiring Şampiyonası dahil şu ana kadar 6 Oryantiring etkinliğine ev sahipliği yapmıştır.
 
Antalya O Days, her yıl düzenlenen bir halk etkinliğidir. 2013 yılında Antalya O Days'e yaşları 10 ile 65+ arasında değişen 20 ülkeden 2000'den fazla koşucuya ev sahipliği yaptı.
 
Bu benzersiz bölge şimdi size en zorlu arazilerde yarışma fırsatını vermesine ek olarak, dünyaca ünlü tarihi yerleri gezme fırsatı ile Şubat ayında güneşlenme ve yüzme etkinliklerde bulunabileceğiniz eşsiz şansı sunuyor!
  
2014 Oryantiring Dünya Kupası Birinci Ayağı
28 Şubat - 1 Mart 2014
ile bağlantılı olarak
Antalya O Days
27 Şubat-2 Mart 2014
Kemer-Antalya

E-posta: info@wcup2014antalya.com
Web Sitesi: www.wcup2014antalya.com

Program için tıklayınız .. (pdf)

0 yorum:

Yorum Gönder